Reis/aankomst
Door: Nick Lensink
Blijf op de hoogte en volg Nick
18 November 2012 | Mauritius, Flic en Flac
Na dit hele gebeuren heb ik het geprobeerd uit opzij te zetten en te genieten van de reis. Ryan en ik zijn Londen in gegaan en hebben inderdaad over de tower bridge gelopen. Toen zijn wij van de Tower Bridge helemaal naar de Big Ben gelopen. Een uur lang hadden we gelopen toen we eindelijk The London Eye, The Big Ben en The Houses of Parliament zagen. We zijn het niet van dichtbij gaan bekijken omdat we al weer terug moesten naar het vliegveld.
Toen kon de vliegreis naar Mauritius eindelijk beginnen. De twaalf uur gingen redelijk snel voorbij, vooral omdat ik er doorheen geslapen heb.
In Mauritius om 12 uur (9 uur Nederlandse tijd. Het tijdsverschil is 3 uur) aangekomen was ik verbaasd over hoe mooi het eiland is. Hele mooie bergen en superlange witte stranden. Vanuit het huis kan ik de zee zien. 50 meter lopen en ik ben op het strand. Vanmiddag mijn tas uitgepakt en samen met Ryan de buurt verkent. Toen we terug kwamen ging ik als eerste naar binnen. Wij hebben in het huis twee duren met sloten dus ik ging meteen naar de volgende deur. Opeens hoor ik Ryan zeggen: Nick, kijk! En ja hoor.. Ik had van te voren op internet opgezocht wat voor 'enge' dieren er op Mauritius zijn en ik kwam al snel op de Huntsman spider. Een grote spin die heel snel kan rennen. En daar zat hij. De eerste dag in Mauritius en wij staan oog in oog met een Huntsman spider. Een enkele seconde keken we even weg, toen we weer omkeken was hij weg. Verdwenen en we hebben hem daarna niet meer terug gezien. Dat was even schikken maar niet heel erg. Het erge kwam pas toen we binnen kwamen en 3 kakkerlakken weg zagen rennen. Na ze te hebben gevangen hebben we ze in een potje gestopt met een laagje water. Eitjes die vrij komen of kakkerlakken die terug uit de wc zwemmen zat er bij ons niet in.
morgen mijn eerste werkdag en kennismaking! Het is hier fantastisch! ;)
18 November 2012 - 22:34
Benny:
hahaha en je had die spin nog laten zien op internet xD -
18 November 2012 - 22:35
Ineke:
Succes morgen ! misschien na een w
erkdag nog ff lekker een duik in zee,nick.
Groet, ineke -
18 November 2012 - 22:42
Mar:
Hoi Nick,
Zo leuk om je te volgen hoe het allemaal gaat. Heb er alle vertrouwen in dat het allemaal goed gaat. Volgens mij wordt de grootste uitdaging daar, het overwinnen van je angst voor spinnen ed. haha.
Ik vind je huis in ieder geval heel mooi en ruim. Luxe hoor zo dicht bij het strand. Wanneer ga je in de zee zwemmen?
Spannend morgen je eerste werkdag. Zal aan je denken.
Geniet maar lekker van deze ervaring jongen. Wij missen je maar gunnen je alle plezier van de wereld.
Liefs Mar XxX -
18 November 2012 - 23:13
Lotte:
Wow okee als je straks terug komt is geen spin meer te eng voor jou! Succes morgen! X -
19 November 2012 - 08:09
Lucy:
Ik ben zo trots op jou!
Kill those spiders honey! xxxxx -
19 November 2012 - 09:24
Ton Lensink:
Een goed begin is het halve werk Nick......! -
19 November 2012 - 11:26
Tineke Verbaan:
Ha Nick,
Lekker begin jongen! Hoop voor je dat je camera nog boven water komt. Gaaf dat het eiland zo mooi is. Leuke ontvangst ook in jullie huisje. Je hebt in ieder geval gelijk huisdieren. Wel gezellig toch? Ben erg benieuwd hoe de kennismaking met je werkgever en collega's is bevallen. We lezen je weer!
Hartelijke groetjes,
Tineke en Dirk -
19 November 2012 - 12:50
Hans & Jolanda:
Hallo lieve jongen.
Fjin dat je het zo naar je zin hebt. Geniet ervan en succes met je stage !
Neem een paar spinnen mee voor je moeder. Is ze gek op.
Xxx -
19 November 2012 - 21:13
Oma Riet:
Lieve Nick is het koken goed gelukt, en had je genoeg, na een week ben je de beste kok,groetjes
Oma Riet xxxxx -
19 November 2012 - 21:13